Skip to main content

Coachingstraject

Vanuit vertrouwen en kracht je levensweg bewandelen

Coachings
traject

Vanuit vertrouwen en kracht je levensweg bewandelen

Aandacht voor jou

Voel je je vaak onrustig of gespannen?

Soms kunnen gevoelens heftig zijn. En kan je het ervaren als een kermis aan emoties, die je alle kanten op slingert en je overspoeld doet voelen. De intensiteit maakt dat je er onbewust van weg beweegt. Naar je hoofd, naar het niet-voelen. Ik help je graag terug bewegen naar jou, naar jouw innerlijke wereld.

Het begint met contact leren maken met wat er in jouw lichaam afspeelt. Stapje voor stapje ga je leren voelen en er met aandacht bij zijn. Het samen doen maakt dat je je krachtiger voelt, gesteund voelt. Juist ook omdat je dit zo niet eerder hebt ervaren, zal dit al helend werken.

Je moed wordt beloond

Kost het je bakken met energie?

Het onderdrukken van al die gevoelens, het wegbewegen en het omgaan met de verwarring die daardoor ontstaat, kosten je bakken met energie. Maar als dat allemaal niet meer hoeft, dan krijg je naast veel meer helderheid ook kostbare levensenergie terug.

Je gaat je weer veilig voelen met jezelf en in je lichaam. Het klaart ook op in je hoofd. De innerlijke criticus zal minder vaak en fel zijn stem laten horen.

Wat een rust.

Het coachingstraject

Het coachings
traject

Jouw hoofd heeft heel lang geprobeerd de rol van het (innerijk) weten overgenomen van het lichaam, daarom zijn de sessies die ik geef lichaamsgericht met minder focus op praten of analyses. In je lichaam ligt emotionele pijn opgeslagen en daar vind je dan ook de sleutels naar bevrijding. De weg er uit is er door heen.

Je committeert je aan jouw proces van bevrijding en daar is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Ik ondersteun je met mijn kennis, ervaring, levenswijsheid en vertrouwen in jouw kunnen. Mijn manier van coaching geeft geen snelle oplossing, al zal je door jouw overgave aan het proces wel snel verlichting kunnen ervaren.

Overgave

in voelen, verdiepen, vertrouwen

 • Leren om naar je gevoel te gaan

 • Leren aandachtig aanwezig blijven als er ongemakkelijke gevoelens zijn

 • Leren te ontspannen in je lichaam, ook als er intense gevoelens zijn

 • Leren opschonen van je eigen verleden en generatiepijnen

 • Leren veilig en vertrouwd te zijn met jezelf met je eigen ‘space holding’

 • Leren ontladen en integreren

 • Leren om naar je hart te luisteren

 • Leren opnieuw te vertrouwen op jezelf en het leven

 • Leren je eigen authentieke zelf te zijn

Je kan tijdens de sessies een verbonden-ademhalingstechniek ervaren, de-armoring, stembevrijding, tapping en/of meditaties. Naargelang wat nodig is voor jouw transformatie.

Het coachingstraject is het aanleren en oefenen van een liefdevolle houding naar jezelf en het leven. De vaardigheden die je daarvoor leert, kan je je hele leven blijven inzetten. Ook wanneer ‘the shit the fan’ raakt. Aan het einde een coachingstraject heb je een diepgaand transformatieproces ondergaan, waarin je je weer meer veilig voelt in je lichaam, meer vertrouwt bent met jezelf en met meer kracht en vertrouwen jouw levensweg bewandelt.

Praktische informatie

Coachingstraject

 • 9 sessies (1-op-1) van 90 minuten

 • 9 persoonlijk ingesproken meditaties met een oefening. (Dit ondersteunt je tussen de sessies door en draagt bij aan jouw integratie- en verdieping in het proces.)

 • Investering in jezelf: € 1595 (incl. btw). Vraag naar de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Aanmeldformulier

Aanmeld
formulier

Zodra ik jouw aanmelding ontvangen heb neem ik z.s.m. contact met je op om alles door te nemen en de 1ste sessie in te plannen.