Skip to main content

Ervaringen van anderen

Ellen

4 juli 2022

Ik heb de afgelopen maanden een zeer waardevol traject bij René gevolgd om meer bij mijn gevoel te mogen komen. Ik heb geleerd om te leren gaan met spanningen in mijn lichaam, Ik heb me leren uit te spreken en mijn stem te gebruiken en vooral ook om door te blijven ademen wanneer mijn ademhaling tijdelijk onbewust stopte. Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren en zou iedereen dit gunnen. De veiligheid, rust, tijd, ruimte, aandacht en bedding die hij geeft heb ik als zeer prettig ervaren. Voor en na de ademsessie was er altijd tijd voor een gesprek om even je ervaring te delen. Hij wist mij daarbij ook te raken door verder door te vragen. Na de sessies kreeg ik een ingesproken meditatie oefening die ik kon afspelen op momenten wanneer ik dit wou. Dit gaf de sessie extra waarde om tussen de sessies door ook te kunnen blijven oefenen. Wanneer er tussen de sessies door vragen waren was hij via whatsapp goed bereikbaar.
Bij deze nogmaals bedankt voor je hulp.


Dimitrios

18 augustus 2022

Toen ik afgelopen zomer met René contact opnam voelde ik me best ten einde raad.

Het kennismakingsgesprek dat we voerden gaf me meteen houvast. Nu enkele maanden later heb ik geleerd om zachter met mezelf en mijn omgeving om te gaan. Ook voel ik meer vertrouwen in mezelf, anderen en het leven zelf.

Dat nieuwe vertrouwen heeft me dieper in mezelf durven doen kijken. Daar waar het licht en het donkere elkaar ontmoeten. In plaats van enkel het licht aandacht en liefde te geven, durf ik nu ook de donkere delen in mezelf te voelen. Dat heeft heel wat in beweging gebracht!

Dit coachingstraject is een proces dat nog steeds gaande is, maar merk nu al op dat ik sterker in het leven sta. Het is een bijzondere reis en ben benieuwd wat de toekomst zal brengen. Bedankt René om in dit deel van mijn leven aanwezig te zijn. Ik voel me dankbaar!


Susan

26 november 2022

Ik heb gekozen om het traject bij René in te gaan en ben daar super blij mee. Ik had het gevoel dat ik niet goed uit mijn burn-out kwam en bleef in cirkeltjes gaan. Steeds weer viel ik terug en dacht: “Hoe dan?”.

Via via kwam ik bij René terecht en zijn aanbod resoneerde meteen! Vooral het lichaamsgericht werken en het goede in-tunen van René, brengt mij steeds meer tot mijn essentie. Ik kon bepaalde emoties, of oude pijn, niet zo goed alleen opvangen. Met de deskundige en authentieke aanwezigheid van Rene, kan ik bepaalde stukken wél doorvoelen. Het voelt even alsof je gedragen wordt en dat alles er mag zijn.

De coachingsessies ervaar ik als een bevrijding, maar ook de oefeningen tussen de sessies door werken goed voor mij. Ik heb vroeger geleerd om mij aan te passen, te pleasen, mij kleiner te maken…. Eindelijk leer ik daar mee af te rekenen.

De kracht van René is zijn rust en geweldig kunnen verwoorden, of vertalen van datgene wat ik doorleef. Zijn volledigheid en nauwkeurigheid en dat ik helemaal mijzelf mag en kan zijn! Dit coachingstraject is een diepgaand transformatieproces dat ondersteund wordt met een ingesproken meditatie oefening, zodat ik het dat wat losgekomen is goed kan integreren. Ik voel zelfs al het vertrouwen dat ik het weer alleen kan doen! Want ik weet en voel dat de kracht in mijzelf zit. Helemaal als je al allerlei dingen geprobeerd hebt tijdens je zoektocht, kan ik dit traject bij René echt aanraden!

Deel ook jouw ervaring

Je helpt niet alleen mij er enorm mee maar ook andere mensen die nog net dat duwtje in de rug nodig hebben om ook te gaan voor een gelukkiger en vrij leven…